Farun Turbo 2001
Napisano 28 luty 2008 - 22:40
Dane Techniczne:
Częstotliwość pracy: 26 - 28.5 MHz.
Zysk: +6,5 dB.
Max. moc: 2000 W.
Masa: 880 g.
Długość: 2000 mm.
P.S. Moim zdaniem jest to udana podróbka Lemm-a antena ma te same parametry, a jest o wiele tańsza koszt w granicach 60-80 zł moim zdaniem mozna ja porównać do Turbo 5000
antena bardzo dobrze się stroi po wsadzeniu bata do końca miałem WFS 1,2
73!
Napisano 02 marzec 2008 - 13:59

księgowy mafii, komornik, degenerat, kanalia :)
Napisano 02 marzec 2008 - 14:17
Matejko napisał:
Aha i będziesz tak pedałował jak stuś pędziwiatr żeby radyjko zasilić :lol-above:
Ponieważ najpierw sprowadzi Cię
do swojego poziomu a potem...
....pokona doświadczeniem!
73!
Napisano 02 marzec 2008 - 14:23
"tak trzymać kolego Matejko,życzymy ci powodzenia,podziel się z nami swoimi uwagami po montażu,antena na rowerze?,ciekawy pomysł,itp"
wyśmiewnie kogokolwiek na tym tak jak i na innym forum jest nie wskazane,mało tego jest...niemiłe :shifty:
Napisano 02 marzec 2008 - 15:58
Elvis napisał:
"tak trzymać kolego Matejko,życzymy ci powodzenia,podziel się z nami swoimi uwagami po montażu,antena na rowerze?,ciekawy pomysł,itp"
wyśmiewnie kogokolwiek na tym tak jak i na innym forum jest nie wskazane,mało tego jest...niemiłe :shifty:
Elvis o co ci chodzi? Kolega Matejko jak sądzę ma poczucie humoru skoro pisze, że zamontuje taką antenę na rowerze i stąd moje uwagi do Jego kwestii. Widocznie Ty inaczej to odbierasz.
No ale robi się OT
73!
#11 Gosc_Matejko_*
Napisano 02 marzec 2008 - 16:06
Elvis napisał:
Zgadza się Elvis kto nie wieży niech przyjedzie i zobaczy, ale dopiero jak będe miał radio najprawdopodobniej w Czwartek pożycze od znajomego będe krzyczał z Produkcyjnej....
Dodano:
Kopernik napisał:
Ja swoją antenę rozkręciłem i pożądnie uszczelniłem myslę, że nie będzie takich problemów...
Napisano 02 marzec 2008 - 16:14
Nasuwa mi się takie zapytanie które może usłyszymy na radiu -o ile Matejko wcieli swój pomysł w życie:
"Bicykl, bicykl jak tam dróżka na Sokółkę?" :hihi: - nie odbierzcie tego jako wyśmiewanie się z pomysłu Matejki .
73!
#13 Gosc_Linc_*
Napisano 02 marzec 2008 - 16:53
Napisano 02 marzec 2008 - 17:06
Linc napisał:
O masz ! Następny ! Czy ja napisałem, że to źle? Mówię tylko, że jest to dość oryginalny pomysł ! :thumbup: Przecież my wszyscy jesteśmy ludźmi "zakręconymi" bo siedzenie przy radyjku godzinami to nie jest do końca "normalne" . ;D :shifty:
73!
#15 Gosc_Matejko_*
Napisano 02 marzec 2008 - 18:26
Panowie w tym tygodniu zamontuje na rowerze wszystko ma wyglądac tak bagaznik przykręcony do śrub od siodełka na bagaznik na górę i od spodu bagażnika kawałek blachy grubośc ok. 4 mm przymocowany do bagaznika w blaszcze otwór o średnicy ok. 10 mm w otwór od spodu wsadzona będzie głowka z kablem antenowym a od góry nakręcona antena całośc zestroić i będzie chodzić :drunk: :shifty:
Udostępnij ten temat:
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Pomoc

Do góry